Als BHV’er is het belangrijk om de opgedane kennis actief op het netvlies te houden. Ieder jaar een uitgebreide cursus volgens is niet nodig, maar het opfrissen van de bestaande kennis is wel noodzakelijk. Met deze E-learning module BHV Herhaling, worden jouw theoretische kennis en vaardigheden binnen 2 uur volledig bijgewerkt. Ieder jaar brengen wij nieuwe onderwerpen, casussen en leertechnieken om jouw kennis, inzicht en vaardigheden uit te breiden. Leuk, leerzaam, interactief en vooral noodzakelijk!

De E-learning BHV Herhaling is een zeer effectieve online cursus waarbij we alle belangrijke onderwerpen op een actieve en interactieve wijze behandelen. Door slimme en interactieve toepassingen van de theorie frissen wij jouw kennis weer op die je straks nodig hebt om jouw vaardigheden toe te passen in de praktijk.

“Het opfrissen van jouw kennis is ontzettend belangrijk, maar doordat wij elk jaar weer nieuwe onderwerpen, casussen en leertechnieken toepassen breiden wij jouw kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van BHV zelfs uit. Onze E-learning is elk jaar weer uitdagend!”

Door het gebruik van interactieve opdrachten, duidelijke filmpjes en kennistoetsen weet jij aan het eind van deze cursus (weer) precies wat je moet doen. Na het volgen van deze online cursus BHV Herhaling ben jij weer volledig op de hoogte van de theorie omtrent:

 • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen;
 • Het beperken en bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen;
 • Het alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf.

Door toepassing van de nieuwste online technieken kunnen wij jou met interactieve opdrachten, duidelijke filmpjes en kennistoetsen voorbereiden op toekomstige heldendaden. Wij bieden drie verschillende studievormen aan, zodat je kunt kiezen welke vorm het beste bij jou past.

 1. E-learning; de kennis wordt aangeboden via een online platform. Duur; ongeveer 2 uur.
 2. Blended learning; de kennis wordt gemixt aangeboden via e-learning (2 uur) in combinatie met klassikale bijeenkomsten (2 dagdelen).
 3. Maatwerk; zowel inhoud als vorm kunnen worden toegespitst op jouw specifieke wensen als organisatie.

De online BHV Herhaling cursus is ontwikkeld door onze deskundige docenten met jarenlange ervaring. Het accent van deze online cursus ligt dan ook op toepassingen in de praktijk. Dit is dé perfecte voorbereiding op een klassikaal gedeelte – waar jij jouw praktische BHV-competenties opfrist en toetst.

Wat kun je praktisch verwachten van de cursus?

 • Een jaar lang onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Dit jaar gaat in op het moment van inschrijving;
 • Inloggen, stoppen en doorgaan met de online cursus wanneer het jou uitkomt;
 • Heb je alles succesvol doorlopen? Dan ontvang je van ons digitaal een Bewijs van deelname.

 

Tip: onze online cursus is geschikt voor gebruik op tablets, maar we raden aan om de online cursus via een PC of laptop te doorlopen. 

Een praktijkcursus volgen na deze E-learning? Informeer naar de mogelijkheden!

Tijdens deze digitale module leer je theoretisch alle taken, verantwoordelijkheden en competenties die jij nodig hebt om jouw rol als BHV’er snel, accuraat en veilig te kunnen vervullen. Na het volgen van deze online cursus BHV Herhaling heb jij de gewenste theoretische kennis weer opgefrist rondom:

 • Een beginnende brand te beperken en te bestrijden;
 • Een ontruiming te begeleiden;
 • Eerste hulp te verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies;
 • De Automatische Externe Defibrillator (AED) te kunnen bedienen.

De kosten voor de E-learning module BHV Herhaling bedragen € 9,95 (excl. BTW) per deelnemer.

Wat kun je voor dit bedrag verwachten?

 • Een professionele, gebruiksvriendelijke en interactieve E-learning module;
 • Een mail met jouw orderbevestiging met daarin een uitnodiging tot het activeren van jouw persoonlijke account binnen onze online leeromgeving;
 • Een jaar lang onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving. Dit jaar gaat in op het moment van inschrijving;
 • Inloggen, stoppen en doorgaan met de online cursus wanneer het jou uitkomt;
 • Wanneer je alles succesvol hebt doorlopen ontvang je vanuit ons een Bewijs van deelname.

Bij ons stopt het leren niet nadat de online cursus is afgerond. De online kennis is minimaal een jaar lang voor jou beschikbaar. Zonder extra kosten, want borging van kennis en kunde vinden wij bij de jaarlijkse leercurve horen.

Informatie

Dambroek 20,

7223 DV Baak

reanimatiecursus

CURSUS

Wist je dat wij ook de cursus reanimatie & AED basis aanbieden?