Opleiders

BHV GO biedt voor opleiders perfecte mogelijkheden tot uitbreiden van hun dienstverlening met een eigen digitale leeromgeving en het aanbieden van BHV-gerelateerde e-learning modules. Al verschillende professionele BHV-opleiders maken momenteel gebruik van de vele mogelijkheden binnen onze digitale leeromgeving en de verschillende modules van BHV GO.

Via het eigen digitale leerplatform van BHV GO bieden wij opleiders direct de mogelijkheid om onze e-learning modules beschikbaar te stellen aan jouw opdrachtgevers, klanten en gebruikers.

Admin-account
Voor opleiders is het ook mogelijk om een eigen admin-account aan te vragen, waarmee de opleider inzicht krijg in alle relevantie informatie met betrekking tot de eigen cursussen, de status en de eigen deelnemers/cursisten. Via dit persoonlijke admin-account is het ook mogelijk om rapportages te draaien vanuit het systeem. Inzicht en overzicht!

Maatwerk
Daarnaast biedt BHV GO ook snelle, onderscheidende en betaalbare mogelijkheden tot volledige maatwerk-modules. Het ontwikkelen van een maatwerk-module ingericht voor u als opleider, of volledig gespecificeerd op uw opdrachtgever. Verschillende factoren, wensen en behoeften maken het voor sommige opdrachtgevers interessant om een eigen E-learning module te ontwikkelen. Op basis van de eigen procedures en bijvoorbeeld ingericht met eigen afbeeldingen en filmpjes.

Van online cursussen & interactief (video)leren tot videotrainingen & instructievideo’s. Uitdagende digitale cursussen, waarbij leereffectiviteit en interactiviteit hand in hand gaan. Afwisseling en herhaling zorgen voor een optimaal leerresultaat. Een cursus wordt in jouw huisstijl opgebouwd binnen Moodle, de grootste open source software voor e-learning. Eindtoets, certificaat en accreditatie mogelijk. Het team van BHV GO zet jouw specifieke leervraag om in uitdagende online leervormen.

Voorbeelden van reeds ontwikkelde maatwerk-modules:

  • E-learning ‘Ontruimen in een Zorg-instelling’
  • E-learning ‘Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen’
  • E-learning ‘Algemene veiligheid: instructie & borging’

De mogelijkheden zijn eindeloos en onze eindproducten zijn doeltreffend. Doeltreffend in uitstraling én didactiek. In onze eigen studio maken wij uw E-learning op maat, schieten wij het gewenste beeldmateriaal en zorgen wij voor uitdagende leeroplossingen. Via een slim netwerk werken wij samen met een bonte mix van creatieve videomakers, leergierige onderwijskundigen, beeldige graphic designers en ‘woordevolle’ tekstschrijvers. Samen met jou ontwikkelen wij de toekomst van leren.

Opleider en op zoek naar onderscheidende E-learning?

Geïnteresseerd in één van onze E-learning modules? Of heb je een vraag? Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

    Naam

    E-mailadres

    Opleiders die al gebruik maken van BHV GO